Любовното лято на Глория продължава – звездата вдигна градуса с тези снимки с половинката си (Снимки):

Лятото вече е само приятен спомен за повечето от нас, но любимката ни, Глория , продължава да се наслаждава на най-жаркия сезон, при това в компанията на любимия човек до себе си . Певицата си открадна още няколко летни дни в южната ни съседка, Гърция, от където сподели интимни кадри с половинката си, които съвсем естествено веднага бяха изкоментирани от почитателите ѝ.

Не е тайна, че звездата на „Пайнер“ обича да разпуска именно в слънчева Гърция – когато има малка пауза от задълженията си, певицата стяга куфарите и без колебание се отправя към Гърция, където всъщност притежава имот.

Дори в последния ден на септември Глория отпразнува 23-ия рожден ден на дъщеря си – Симона Загорова в Кавала, където вдигна голямо тържество с близките и приятелите на наследницата си.

Днес изпълнителката на „Крепост“ отново се намира в пределите на граничещата с България държава, където е със своя любим – пловдивския бизнесмет Йордан Джермански.

Вчера тя зарадва последователите си в Инстаграм, споделяйки колаж от четири селфита, на които позира заедно с половинката си. На кадрите двамата демонстрират своята привързаност и близост един към друг.

Глория и Йордан Джермански

„Моето момче“, гласи посланието към снимките, придружено от емотикон във формата на влюбено човече.

Дъщеря ѝ Симона беше една от първите, които коментира фотосите, поставяйки три сърца, на които именитата ѝ майка отговори само с усмивка.

Глория със Симона и Йордан

„Прекрасни сте, винаги бъдете така влюбени и много щастливи“, са думите на една от многото почитателки, отправила своите пожелания под формата на коментар.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"